Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Το μυστικό για τέλεια χείλη!!!!

Τα χείλη μας χρειάζονται συνεχώς περιποίηση, πράγμα το οποίο ξεχνάμε και συνεπώς καταλήγουμε σε ταλαιπωρημένα ξερά και ξεφλουδισμένα χείλη. Καιρός να φερθείς στα χείλη σου όπως τους αξίζει!

  1. Απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα: Ένα μυστικό είναι να τα τρίψεις με την οδοντόβουρτσά σου και στην συνέχεια να τα ενυδατώσεις! Μπορείς επίσης να φτιάξεις με μια κουταλιά του γλυκού μέλι με ζάχαρη ένα δικό σου peeling το οποίο θα φέρει υπέροχα αποτελέσματα στα χείλη σου!
  2. Ενυδάτωση:  Μπορείς να βάλεις μια ενυδατική κρέμα με μαλακτικές ουσίες ή ακόμα σε περίπτωση που δεν έχεις, χρησιμοποίησε το δικό σου liposan!
  3. Μake-up κ' πούδρα:  Χρησιμοποίησε το make-up ταμποναριστά πάνω στα χείλη σου για μεγαλύτερη σταθερότητα  και στην συνέχεια ταμπονάρεις με λίγη πούδρα!
  4. Μολύβι: ξύρισε το μολύβι σου ώστε να μην γρατσουνάει και προσπάθησε όσο μπορείς καλύτερα να σχεδιάσεις το περίγραμμα. Μέτα χρωμάτισε ελαφρώς  και τα υπόλοιπα χείλη σου με το μολύβι. (** ΤΙP**   αν τα χείλη σου είναι μικρά βγες 1-2 χιλιοστά έξω στο περίγραμμα ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα!)
  5. Κραγιόν: Συνεχίζεις με την τοποθέτηση του κραγιόν με ένα λεπτό πινελάκι στο εσωτερικό των χειλιών. ( αν επιθυμείς  extra  διάρκεια μπορείς να ξαναταμπονάρεις με λίγη πούδρα και έπειτα πάλι κραγιόν!
  6. Lip Gloss: Τέλος απλώστε λίγο διάφανο lip gloss για extra  λάμψη και όγκο!


1 σχόλιο: