Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Βασικά πινέλα για το νεσεσέρ μου!

Γεια σας κορίτσια!! Μετά από επιθυμία της αγαπημένης
myStickland η σημερινή ανάρτηση περιλαμβάνει τα απαραίτητα πινέλα που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σας ώστε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε ένα αισθητικό μακιγιάζ. Δεν σας λέω να τα πάρετε όλα προς Θεού, αλλά κάποια βασικά καλό θα ήταν να τα έχετε. Το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό με την χρήση των πινέλων και αυτό το λέω γιατί ίσως πολλές κοπέλες βάφονται με τα δάχτυλα!  Ας ξεκινήσουμε:


  • Πινέλο ρουζ κοφτό: Το σχήμα του βοηθάει στην σωστή τοποθέτηση του ρουζ αλλά και στο να μπορέσετε να κάνετε κοψίματα! 


  • Πινέλο ματιών με μακριές τρίχες: Το συγκεκριμένο πινέλο έχει μακριές τρίχες ώστε να τοποθετείτε σωστά στο κόκαλο του ματιού και να μας βοηθάει για να δώσουμε βάθος στο μάτι! Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ντεγκραντάρετε τα χρώματα των σκιών ώστε να μην δείχνουν τόσο "σκληρά" και "απόλυτα" τα τελειώματά τους!

  • Πινέλο εφαρμογής σκιάς:  Το  πάχος και πυκνότητα του, επιτρέπουν να κρατάει πολύ περισσότερη σκιά και έτσι να εφαρμόζει πιο έντονα το χρώμα.

  • Πινέλο χειλιών:  Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται το πινέλο των χειλιών είναι άκρως απαραίτητο γιατί όταν απλώνουμε το κραγιόν με το πινέλο, αυτό τοποθετείτε με ακρίβεια σε κάθε πτυχή των χειλιών χωρίς να κάνει κενά, και έχει και περισσότερη διάρκεια!



Με αυτά τα 4 βασικά πινέλα στο νεσεσέρ σας πιστέψτε με θα κάνετε θαύματα!! Δεν είναι πολλά ώστε να σας πιάνουν χώρο. Τα πινέλα κορίτσια είναι μια επένδυση, κοιτάξτε να πάρετε ποιοτικά πινέλα και αν τα φροντίζετε σωστά θα τα έχετε για πάντα χωρίς υπερβολές!!
Τα δικά μου πινέλα είναι της Κryolan και της Μac τα ακριβοπλήρωσα αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την ποιότητά τους! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γα τα πινέλα από Bobbi Brown και Sigma, αν κάποια από εσάς τα χρησιμοποιεί ας μας πει την γνώμη της να ξέρουμε!!

Φιλάκια κορίτσια μου..!! :)



16 σχόλια:

  1. εγώ στο έχω ξαναπεί, δεν είμαι και πολύ του πινέλου, αλλά είναι όμορφα!!! οπότε δεν ξέρω να σου πω για τις μάρκες αυτές! έχεις δίκιο όμως πως καλό είναι να έχουμε καλά πινέλα που δε μαδάνε!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai :) apo t na agorazeis sunexws fthna k kakhs poiothtas kalutera na exeis agorasei mia fora ena kalo pinelo!!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ που θυμήθηκες την ερώτηση μου.
    Να σου πω την αλήθεια περίμενα πολύ περισσότερα πινέλα να χρειαζόμαστε.Το μέικ απ,δεν θέλει το πινέλο του;
    Εγω χρησιμοποιώ mac και body shop,πινέλα.Είχα αγοράσει μετα απο προτροπή μιας υπαλλήλου,πινέλο απο τα sephora για να απλώνεται καλά το υγρό μέικ απ,αλλά ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει 5 φορές..
    Θα μου επιτρέψεις να κάνω re-blog,το άρθρο σου;
    Πέρασε απο το myStickland,να μου πεις ε;
    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sthn periptwsh tou make-up exeis enallaktikes opws anefera k sto prohgoumeno post mou! Alla me auta ta 4 pinelakia sto neseser sou eisai arketa kalumenh gia na pragmatopoihseis ena ais8htiko makigiaz! :)
      Ennoeitai pws mporeis na kaneis re-blog to ar8ro, 8a xarw polu!!! :)

      Διαγραφή
  3. Εχεις tag-βραβειάκι!!
    Πέρνα απο το blog μου για λεπτομέρειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! Η γμωμη του ειδικού μετράει πάντα!!
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρον..δεν ήξερα ότι το κραγιόν τοποθετείται καλύτερα με πινέλο..είπαμε, είμαι άσχετη..θα το δοκιμάσω!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκιμασέ το θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα!! φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Πολυ ενδιαφερον και ενημερωτικο ποστ!! Και το blog σου γενικα μου αρεσε πολυ, εκανα και follow :-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na se rwthsw dwra mou exw akousei oti ama bazeis to fondation me ta daxtula epeidh exoun 8ermothta ta daxtula aplwnetai kalutera kai exei pio fusiko apotelesma isxuei??? polu endiaferonta post!!!!!!

    filiaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατατοπιστικότατο το άρθρο σου! Όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί να κάνεις συλλογή από πινέλα αφού στο τέλος χρησιμοποιείς μόνο αυτά;! χιχι

    Χρόνια σου πολλά κιόλας!

    http://styliciousmyfriend.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή