Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβουλές ομορφιάς- για εσάς ♥

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!! Σήμερα σκέφτηκα να σας δώσω συμβουλές για να είστε πάντα όμορφες και περιποιημένες! Άλλωστε ποιος δεν θέλει να είναι όμορφος?? Προσωπικά, θυμάμαι τον εαυτό μου από πιτσιρίκι στην κουζίνα να φτιάχνω μάσκες ομορφιάς που έβρισκα στην σούπερ Κατερίνα χαχαχα... ανακάτευα μέλια γιαούρτια ζάχαρες..... έκανα μια κουζίνα χάος!!! Αλλά εγώ χαιρόμουν.... Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι είμαι εθισμένη στις αισθητικές περιποιήσεις και στο ωραίο γενικότερα... :)
Πάμε λοιπόν να δούμε συμβουλές ομορφιάς που θα σας κάνουν να αισθάνεστε μοναδική! 
  • Χρησιμοποιούμε πάντα μια ενυδατική κρέμα από μικρή ηλικία ( 19-20 είναι καλά, εγώ ξεκίνησα στα 19 μου)
  • Δεν παραλείπουμε  ΠΟΤΕ την αντηλιακή μας κρέμα.. χειμώνα καλοκαίρι προφυλάσσουμε το δέρμα μας από τον βλαβερό ήλιο..
  • Δεν ξεχνούμε το ντεμακιγίαζ... πολύ σημαντικό κορίτσια.. και 5 το πρωί να γυρνάτε σπίτι όσο κουραστικό και αν ακούγεται πρέπει να γίνεται.. στη χειρότερη περίπτωση χρησιμοποιείστε μαντιλάκια ντεμακιγιάζ για πιο γρήγορα.. ( εγώ μετά την πρώτη σφαλιάρα με τα johnson προχτές πήρα κάτι άλλα να δοκιμάσω " cometiques" τώρα θα δω αν μου κάνουν... )
  • Προσπαθήστε να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες κάθε μέρα.. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ των μαύρων κύκλων!!!!!!!
  • Τι ποιο ακαλαίσθητο από κίτρινα δόντια..... Προσοχή λοιπόν, δεν ξεχνούμε να πλένουμε τα δόντια μας για ένα υπέροχο θηλυκό χαμόγελο..!! ( χρησιμοποίησε μαγειρική σόδα για έξτρα αποτέλεσμα- περιόρισε το τσιγάρο  και πιες νερό μετά από κάθε γουλιά στον καφέ σου) 
  • Αν και δεν πίνω σταγόνα αλκοόλ ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί , μόνο καλό κάνει!!!  Λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ουσιών αλλά και της ρεσβερατρόλης, που περιέχει, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό συμβαίνει, γιατί το κόκκινο κρασί επιδρά στον μεταβολισμό μας και παρατείνει το χρόνο ζωής των κυττάρων της επιδερμίδας.
    Επίσης, το κόκκινο κρασί σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την καρδιά και περιέχει σίδηρο.
    Εκτός από τις διατροφικές σας συνήθειες, μπορείτε να το εντάξετε και στο μπάνιο σας, αφού κάνοντας αφρόλουτρο μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες και να το συνδυάσετε μαζί με τα υπόλοιπα αιθέρια έλαια και βότανα. Άλλες ιδέες για τα έλαια που μπορείτε να το συνδυάσετε είναι το θυμάρι, το κυπαρίσσι ή η καμφορά και φυσικά χαλαρωτικά αρωματικά έλαια
  • Περιποιούμαστε πάντα τα φρύδια μας! Αν έχουν κενά συμπληρώνουμε με ένα μολυβάκι φρυδιών! Δεν τα αφήνουμε άβγαλτα και απεριποίητα.
  • Φροντίζουμε τα νυχάκια μας και δεν τα τρώμε!! ( να ξέρετε , οι άνδρες τα κοιτάνε πολύ...)
  • Περιποιούμαστε τα μαλλιά μας και δεν τα κακοποιούμε με την βούρτσα!!! ( καλό θα είναι μια φορά τον μήνα να καθαρίζουμε την ψαλίδα και μετά από κάθε λούσιμο μάσκα και σιλικόνη, εγώ έτσι κατάφερα να τα φέρω σε αυτό το μήκος. Επίσης είμαι κατά της τρέσας.. μην το κάνετε αυτό κορίτσια είναι τόσοο ψεύτικο.. )
  • Surprise!!! DIY μάσκα ενυδάτωσης και απολέπισης!  Η ιδανική μάσκα για να καθαρίσετε αλλά και για να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας με υλικά που βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας σας και το ψυγείο.
    Θα χρειαστείτε, 3 κουταλιές της σούπας βρώμη, ½ κούπα κακάο, 1 κουταλιά μέλι και 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε όλα τα υλικά πολύ καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενής και κρεμώδης.
    Απλώστε την παραπάνω μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε την για μισή ώρα περίπου, αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει. Η μάσκα διατηρείται στο ψυγείο για να την χρησιμοποιήσετε ξανά.
    Επαναλάβετε την διαδικασία δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.



Αυτά είχα να σας πω για σήμερα , ελπίζω να σας άρεσαν..!! Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση.. 
 φιλάκια πολλά!!!!
Δώρα ♥

20 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμο post!
    Ωραιες συμβουλες!
    Αυτο για το πλυσιμο των
    δοντιων με σοδα αληθευει?
    εχει αποτελέσματα?
    μου το εχει προτείνει και
    το αγόρι μου και
    νομιζα οτι με κοροιδευει!^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου! :)
    Έχεις βραβείο! :)
    http://tonesesermou.blogspot.gr/2012/09/kreativ-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίες οι συμβουλές σου!! Κι εγώ έχω μακριά μαλλιά, αλλά τώρα τελευταία, σκέφτομαι να τα κόψω μέχρι τους ώμους.. Πολύ τρίχα στο πάτωμα... Κρίμα και μου αρέσουν τα τόσο μακριά μαλλιά!
    Καλό απόγευμα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες και χρήσιμες συμβουλές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις βραβειάκι http://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/2012/09/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις βραβείο!!!
    http://beautystr.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ενημερωτικό post!!!
    Δυστυχώς τα νύχια μου τα τρώω πολύυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσπάθησε να το σταματήσεις ξέρω είναι δύσκολο αλλά μετά θα βλέπεις τα νυχάκια σου και θα χαμογελάς! :)

      Διαγραφή