Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Επιδρομή στα Essence!!!!

Γεια σας και πάλι.....!! Έλειπα Θεσσαλονίκη για κάτι υποχρεώσεις αλλά δεν σας ξέχασα!! Κάνοντας λοιπόν την βόλτα μου στην συμπρωτεύουσα πέρασα από ένα κατάστημα με essence καλλυντικά, και έπεσα στην κυριολεξία με τα μούτρα!!! Με εκνευρίζει όταν ακούω καλά λόγια για ένα προϊόν και δεν μπορώ να έχω δική μου άποψη.. Πάμε να σας δείξω κάποια από αυτά που αγόρασα...


  1. Gel eyeliner: Τι να πω? .. Δεν θα φλυαρήσω.. το συγκεκριμένο eyeliner δεν έχει να ζηλέψει ειλικρινά τίποτα από αυτό της mac.. Mόνο καλά λόγια έχω να πω, είμαι ενθουσιασμένη!
  2. 2 in 1 Volume mascara: Πολύ καλή εφαρμογή, προσωπικά την χρησιμοποιώ με το παχύ βουρτσάκι γιατί μου αρέσουν οι πυκνές βλεφαρίδες, Βγάζει πολύ προϊόν βέβαια κ αυτό ίσως σε κάποιες δεν αρέσει γιατί "δένει" τις βλεφαρίδες μεταξύ τους, αλλά εμένα μου άρεσε, απλά θέλει σωστή χρήση για να μην κολλήσουν σε άσχημο επίπεδο.. θέλει τσαχπινιά χαχα!
  3. Εyeshadow blockbuster matt effect 22: Το χρώμα είναι μπεζ αλλά εδώ φαίνεται άσπρο.. ήθελα μια τέτοια απόχρωση για προσωπική μου χρήση , μην χαλάω συνέχεια της mac που χρησιμοποιώ σε πελάτισσες. Την δοκίμασα .. οκ μια χαρά , γράφει καλά και για 1.99 είναι τέλεια!!
  4. Liquid eyeliner της σειράς  " i ♥ style": το συγκεκριμένο το μειονέκτημα που έχει είναι ότι το πινελάκι του δεν έχει πολύ λεπτό τελείωμα και η γραμμή στο μα΄τι βγαίνει λίγο πιο παχιά.. Κατά τ' άλλα μια χαρά, πολύ καλό!
  5. Fix & matte translucent loose powder: Σε σύγκριση με μια αντίστοιχη της kryolan που έχω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω διαφορά... απλά αυτή είναι λιγότερα γραμμάρια.. φιξάρει χωρίς να χρωματίζει και δίνει τέλεια ματ υφή στο δέρμα!!
  6. Εyebrow stylist set: ένα πολύ πρακτικό σετ για τα φρυδάκια.και μέσα έχει 3 στένσιλ , 1 πινελάκι και 2 σκιές.. με αυτό το σετ όποιες κοπέλες έχουν πρόβλημα με τα φρύδια τους μπορούν να τα διορθώσουν χωρίς κόπο!!

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις αγορές μου από essence.... τα λάτρεψα αυτά τα προϊόντα και έχω σκοπό να δοκιμάσω και άλλα πολλά!! Ελπίζω να σας άρεσε η σημερινή ανάρτηση, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας..

φιλάκια πολλά κορίτσια!!  

18 σχόλια:

  1. Ακούγονται πολύ καλά!
    Δεν τα έχω δοκιμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο post!! Κι εγώ θέλω να δοκιμάσω προϊόντα από την essence αλλά δυστυχώς εδώ δεν έχουμε... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα από αυτή την εταιρία, πέρα από ένα μαύρο, μαλακό, μολύβι ματιών το οποίο και λάτρεψα!! Τέλεια εφαρμογή, χωρίς να φεύγει!!
    Από αυτά που ανέφερες νομίζω το Εyebrow stylist set θα μου ήταν απίστευτα χρήσιμο!!
    Καλό απόγευμα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ωραία και φτηνά προϊόντα! Έχω και εγώ τη μάσκαρα!
    Έχω διαγωνισμό! Αν θες πάρε μέρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με γεια, με γεια!!! ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο και ρό έχω ν' αγοράσω καλυντικά...ουυυυυ! Πεθύμησα τη μυρωδιά τους!

    Για κάνε τον κόπο και πέρνα απο εδώ:

    http://sagalia91.blogspot.gr/2012/09/blog-post_28.html

    ...σου το χρωστούσα!...και συγνώμη....

    Ευχαριστώ! Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και με χαρά να απολαύσεις όλα τα καινούργια σου αποκτήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου...επειδη ψαχνω προιοντα της essence μπορεις να μου πεις σε ποια οδο βρισκεται το καταστημα στη θεσσαλονικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πηρα ενα ρουζ και μου εχει γει πολυ καλυτερο και απο καποια πιο ακριβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή