Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Mini Review..!

Γεια σας κορίτσια..!! Πρόσφατα πήγα για shopping therapy και έκανα κάποιες αγορές! Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για 3 από τα πραγματάκια που αγόρασα, να σας πω την γνώμη μου και να μου πείτε την δική σας αν τα έχετε χρησιμοποιήσει και εσείς!




   1. Βερνίκι νυχιών Elixir fast dry - no 10 : Πολύ οικονομικό και θαυματουργό! Στεγνώνει γρήγορα και έχει αρκετή λάμψη και απόδοση για την τιμή του! Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά η απόχρωση του, είναι ένα παστέλ σομόν χρώμα που θα φορεθεί πολύ τώρα το φθινόπωρο ειδικά σε ρούχα και αξεσουάρ!


 2. Μαντιλάκια καθαρισμού Johnson's Face care: Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν.   Το μόνο ωραίο είναι η μυρωδιά του. Γρατσουνάει το δέρμα μου και με τσούζει στην περιοχή των ματιών. Γραφεί κ ότι αφαιρεί την αδιάβροχη μάσκαρα.. Μπαρούφες κοινώς..  Δεν σας το συνιστώ σε καμία περίπτωση!!



 3. Μάσκαρα False Lash Effect 24h. : Πολυσυζητημένο προϊόν ...  Μέχρι χτες χρησιμοποιούσα την ίδια  που βγαίνει σε χρυσή, αλλά είπα να δοκιμάσω κ αυτή. Την χρησιμοποίησα μια φορά προς το παρόν και δεν ξέρω.. κάτι μου έφταιγε.. καμία σχέση με την χρυσή.. με αυτήν αισθάνομαι πολύ βάρος στα μάτια μου..  και μετά δεν μπορώ με τίποτα να την αφαιρέσω.. με κούρασε δηλαδή από την πρώτη χρήση.. δεν ξέρω τώρα θα δείξει στην πορεία....




Αυτά είχα να σας δείξω για σήμερα κορίτσια, αν έχετε χρησιμοποιήσει κάτι από αυτά θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας!! Φιλάκια πολλά τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση!  

11 σχόλια:

  1. Αυτά τα μαντηλάκια είναι όντως απαράδεκτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review!Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο απο αυτά τα προιόντα μα θα έχω υπόψη μου τις παρατηρήσεις σου!Φιλάκια και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα Johnson's και τη μάσκαρα θα συμφωνήσω (το βερνίκι δεν το ξέρω όχι τίποτα άλλο)! Έχω δοκιμάσει τις 3 βασικές (ας πούμε) masterpiece και κατά τη γνώμη ναι η χρυσή είναι πολύ καλύτερη! Η masterpiece max (αν δεν κάνω λάθος) που έχει ακριβώς ίδια συσκευασία με τη χρυσή αλλά είναι μαύρη απ' έξω είναι κι αυτή λίγο πιο βαριά από τη χρυσή αλλά η false lash effect το παρακάνει! Δεν ξέρω βέβαια αν η 24h έχει κάποια διαφορά από την κοινή. Εγώ την είχα πάρει μόλις βγήκε για πιο οικονομική λόγω της τιμής γνωριμίας και της συλλεκτικής συσκευασίας αλλά τελικά ούτε κι εμένα μου άρεσε! Με λίγα λόγια... σαν τη χρυσή καμία! ;)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω δοκιμάσει τα Μαντιλάκια της Johnson's Face care και θα συμφωνίσω μαζί σου ότι δεν λένε τίποτα! Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχεις βραβειακι εαν θες πέρνα απο το blog μου
    καλό βραδύ φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά χι στα μαντηλάκια Johnson's Face care!

    ΑπάντησηΔιαγραφή