Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Τα trends της νέας σεζόν : NAILS ♥

Γεια σας κορίτσια!!! Για σήμερα σας έχω new trends -winter 2012-13 στα νυχάκια!! Δεν ξέρω αν είστε λάτρεις του αντικειμένου αλλά θεωρώ πώς ένα προσεγμένο νύχι συμπληρώνει πάντα το πακέτο της εμφάνισης μας!

Τα σκούρα χρώματα, οι μεταλλικές σκιές τα νέα trends που έρχονται και τα παλιά που φεύγουν σηματοδοτούν μια νέα εποχή γεμάτη πολλές και συγκλονιστικές στιγμές μόδας! οι τάσεις εκείνες που θα επικρατήσουν στα χρώματα για τα νύχια τη νέα σεζόν είναι οι εξής:

  • Μαύρη μαγεία: ένα και μόνο πράγμα σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι ήρθε το φθινόπωρο: τα σκούρα χρώματα στα νυχάκια σου που σε μεταμορφώνουν! Σκούρα κόκκινα, navy μπλε και μοβ σκούρες αποχρώσεις στα νυχάκια σου δηλώνουν ότι πρέπει να πετάξεις τα κοντομάνικα!

  • Το νέο γαλλικό του χειμώνα: βάλε μια μοντέρνα πινελιά στο κλασικό και αγαπημένο σου γαλλικό και και κράτησε την βάση του νυχιού σου σε nude απόχρωση και δώσε χρώμα στις άκρες σου με έντονο χρώμα όπως μαύρο ή κόκκινο για να τραβήξεις την προσοχή στα χεράκια σου!

  • Το ανάποδο γαλλικό ή αλλιώς το μισοφέγγαρο είναι μόδα: και αυτή τη σεζόν το ανάποδο γαλλικό είναι in και εσύ δεν έχεις παρά να αφήσεις το κομμάτι του νυχιού κοντά στο δέρμα σου λευκό σχηματίζοντας ένα μισοφέγγαρο και να βάψεις με χρώμα το υπόλοιπο νύχι. Το trend αυτό θα σε βάλει και πάλι στην καρδιά της μόδας και φέτος!

  • Απαλοί τόνοι: μαζί με το φθινόπωρο έρχονται και οι πιο απαλοί τόνοι αφού πλέον τα κίτρινα, πράσινα, κοραλί ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα τα νύχια σου έχουν πιο απαλές αποχρώσεις όπως απαλό λευκό, παλ ροζ και χρυσούς τόνους που σε βάζουν για τα καλά στο mood του χειμώνα!

  • Τα έντονα μεταλλικά χρώματα: τα μεταλλικά χρώματα από τα πιο σκούρα μέχρι και τα διαχρονικά ασημί και χρυσά, τα νύχια σου φέτος θα μπεις πολλές φορές στον πειρασμό να τα βάψεις σε μεταλλιζέ χρώματα και πολύ καλά θα κάνεις!



 Αυτά λοιπόν για την νέα σεζόν στα νύχια!! Νομίζω είναι trends που θα λατρέψετε οι περισσότερες! Σας φιλώ και τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση!!! 

  Δώρα♥ 

10 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ωραία και τα φετινά χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις βραβείοοοοοοο!:) http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/10/wii.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το διαγωνισμό μου. Καλή επιτυχία!
    Όλοι μπορούν να ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίες οι τάσεις!!! επίσης να σου πω πόσο πολύ με ενθουσίασε το μακιγιάζ σου στο διαγωνισμό της Demi!! εννοείται φυσικά πως σε ψήφησα!! :) φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή