Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσιακές βλεφαρίδες ο σύμμαχος του μακιγιάζ!

Γεια σας φίλες μου!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Σήμερα θα μιλήσουμε για μια διαχρονική τάση στο μακιγιάζ που είναι οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες, πιστός σύμμαχος ήταν και θα είναι κ αυτή τη σεζόν, καθώς όλες οι γυναίκες αναζητούν τις τέλειες βλεφαρίδες!



Οι συμβουλές που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να τα χρησιμοποιήσεις σωστά επιτυγχάνοντας το πιο υπέροχο βλέμμα!


  • Ο καλύτερος τρόπος για να απλώσεις τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες είναι με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, έτσι ώστε το χρώμα να πάει σε όλο το μήκος τους και να δείχνουν πιο πλούσιες και μακριές.
  • Αφού εφαρμόσεις την πρώτη στρώση μάσκαρα και στεγνώσει, τοποθέτησε και μία δεύτερη και τρίτη για επιπλέον ένταση.
  • Δεν χρειάζεται να περνάς πάνω από μία στρώση μάσκαρα τις κάτω βλεφαρίδες. Κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο “βαρύ”και η σκιά τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν μαύροι κύκλοι στην περιοχή.
  • Μην ξεχνάς τις μικρές και λεπτές βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών. Αν τονιστούν σωστά, θα αναδείξουν το σχήμα και το μέγεθος των ματιών.
  • Για το πρωί είναι προτιμότερη μια μάσκαρα που ξεχωρίζει και χαρίζει μήκος στις βλεφαρίδες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για δείχνουν τα μάτια μεγαλύτερα, το βλέμμα πιο καθαρό και ξεκούραστο.
  • Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες κάνει θαύματα. Θα το χρησιμοποιήσεις στις βλεφαρίδες πριν τη μάσκαρα και για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, αν είναι μεταλλικό, θα το ζεστάνεις για λίγα λεπτά με το σεσουάρ.
  • Η μαύρη μάσκαρα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, όμως αν θεωρείς πως σκληραίνει το βλέμμα σου, προτίμησε μία καφέ ή γκρι.
  • Αν σου αρέσουν οι χρωματιστές μάσκαρα αλλά τις βρίσκεις κάπως τολμηρές, μπορείς να τις απλώσεις μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων πάνω από τη μαύρη μάσκαρα.
  • Αντίθετα αν θέλεις οι χρωματιστές μάσκαρα να κάνουν ακόμα πιο έντονη την παρουσία τουςπέρασε πιο πριν τις βλεφαρίδες με μία λευκή βάση.





* TIP - DIY *

[  Εάν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι πιο πλούσιες και ανθεκτικές, εφαρμόστε...
αυτή την εύκολη μάσκα-θεραπεία μία φορά την εβδομάδα.  Για να τη φτιάξετε, θα χρειαστεί να αναμείξετε μία ποσότητα (όχι μεγάλη) από γλυκό λάδι (ελαιόλαδο με γλυκιά γεύση, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία ή τα καταστήματα υγιεινών τροφών) και άλλη τόση ποσότητα από λάδι από κουκούτσι βερύκοκκου. Απλώστε ελαφρά στις βλεφαρίδες και αφήστε το μείγμα να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί, ξεβγάλτε πριν βάλετε τη μάσκαρα. ]


Αυτά λοιπόν για σήμερα!! Αν υπάρχει κάποιο θεματάκι που θέλετε να κάνω σε post θα χαρώ να μου το πείτε! 

Φιλάκιαα, Δώρα 

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα..ωραίο θέμα το σημερινό..εγω δεν χρησιμοποιώ πια ψαλιδάκι..Είχα διαβάσει οτι δεν κάνει καλό στις βλεφαρίδες ειδικά αν δεν ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς..βασικά δεν με βόλεψε ποτέ ιδιαίτερα..
    μου αρέσει και η συμβουλή για θρέψη..εγω χρησιμοποιώ καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο..τι γνώμη έχεις για αυτό;
    α,και κάτι άλλο..δυσκολεύομαι τόσο να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες..θα μπορούσες να κάνεις ενα αντίστοιχο post;
    ευχαριστώ..
    φιλάκια*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρααα!! :) Λοιπόν.. το ψαλιδάκι δεν είναι για συχνή χρήση γιατί σπάει τις βλεφαρίδες, το χρησιμοποιούμε για περιπτώσεις που θέλουμε έξτρα εφέ, και πάντα πριν τη μάσκαρα!!
      Το καστρορέλαιο είναι εξαιρετικό!!! Κάνει θαύματα για τις βλεφαρίδες, κάνεις πολύ καλό που το χρησιμοποιείς.. Όσο για την τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων μην ανησυχείς είναι πολύ εύκολο! Στις επόμενες μέρες θα κάνω το αντίστοιχο post και ελπίζω να σου λύσω κάθε απορία! Φιλάκια πολλά !!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα tips!Χωρίς μάσκαρα δεν πάω ούτε μέχρι το σαλόνι!!Μου αρέσει πολύ η ένταση που δίνει στα μάτια.Ευχαριστούμε για τις συμβουλές που μοιράστηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο post! Έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ καστορέλαιο, ελπίζω να δω αποτέλεσμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή