Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

H νέα τάση στα νύχια: ημιμόνιμο βερνίκι

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα θα η ανάρτηση περιλαμβάνει νυχάκια..!
Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλος χαμός με τα ημιμόνιμα βερνίκια. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πρακτικά καθώς:
1) δεν φθείρουν καθόλου το φυσικό νύχι
2) κρατάνε περίπου 2 εβδομάδες
3) είναι οικονομικά σε σχέση με το gel
4) είναι απόλυτα γυαλιστερά ακόμα και την 2η εβδομάδα


Στην φωτογραφία έχω χρησιμοποιήσει μόνιμο βερνίκι το οποίο αγόρασα από την εταιρία n & m ( nails and more) .  Το χρώμα είναι " classic brown" αλλά καμία σχέση με καφέ.. μπορντό σκούρο είναι!!
Το ημιμόνιμο βερνίκι αφαιρείται απλά με καθαρό ασετόν! 

Εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια, καθώς ούτε θαμπώνει το χρώμα ούτε φουσκώνει όπως το gel.. μου το ζητάνε πολλές πελάτισσες, ιδιαίτερα νοικοκυρές που δεν καταφέρνουν εύκολα να κρατήσουν τα νύχια τους περιποιημένα!
Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!!

φιλάκια,
    Δώρα 

32 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!
    Ωραίο το σημερινό σου θέμα!
    Σκεφτόμουν να κάνω ημιμόνιμο,αλλά δεν έχω καταλάβει πια η διαφορά με το μόνιμο.π.χ.και τα δυο με λάμπα δεν γίνονται;
    ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    φιλιάαα*
    (α,λατρεύω πολύ το χρώμα που επέλεξες..αγαπημένο ειδικά τώρα το χειμώνα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέραα!!!
    Αν θελήσεις να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε μόνιμο , ανεβαίνει η τιμή, πχ το gel έχει διάρκεια 1 μήνα περίπου και η τιμή του είναι πάνω κάτω στα 30 ευρώ συγκριτικά με το μόνιμο βερνίκι, που μπορείς να το κάνεις και με 10 ευρώ. Επίσης το μόνιμο φθείρει περισσότερο το νύχι σου κατά την προετοιμασία. Και τα 2 πολυμερίζονται στην λάμπα. Το ημιμόνιμο αφαιρείται με καθαρό ασετόν πιο εύκολα σε σχέση με το μόνιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, μπορώ να ρωτήσω κάτι? Φτιάχνω μόνη μου τα νύχια μου με uv gel (έχω όλο τον εξοπλισμό). Χρειάζεται την ίδια προετοιμασία (λιμάρισμα) και το ημιμόνιμο βερνίκι ή το εφαρμόζεις όπως είναι στο φυσικό νύχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ps: Το χρώμα που χρησιμοποίησες είναι απίστευτα όμορφο.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου!!! :) Λοιπόν το ημιμόνιμο το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό μπαφάρισμα ώστε να διώξουμε την λιπαρότητα του φυσικού νυχιού, συνεπώς δεν το αγγίζεις κατά την διαδικασία! Τα υπόλοιπα τα ξέρεις, 1 στρώση βάση ημιμόνιμου , 2 χρώμα κ τέλος γυαλιστικό!

      Διαγραφή
    3. Τέλεια, θα το δοκιμάσω σίγουρα! Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. kalhspera!!!!!!!! me endiaferei kai to 8elw na to kanw dwraki prepei na pame se kopela pou kanei nuxia h uparxoun sto emporio tetoia bernikia ???? thank u !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δυστυχώς δεν υπάρχει στο εμπόριο... Σε κάποια κοπέλα που κάνει νύχια να πας!! :)

      Διαγραφή
  5. πολύ καλή πρόταση, μου άρεσε πολύ και το χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Un blog lleno de creatividad y buen gusto..Te sigo.Te invito a seguir mi blog.Saludos poéticos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο το χρώμα. Από αυτήν την εταιρεία δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Επίσης σε έχω κάνει tag και θα χαρώ να δω τις απαντήσεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eisai ikanipoihmenh apo thn etaireia n&m??egw douleuw ta gel ths.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλει primer ή διαδικασία κορίτσια πριν βάλετε base coat !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ήταν καλύτερο ναι.. αλλά εγώ δεν βάζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

      Διαγραφή
  10. Γεια σας....θα ηθελα να σας ρωτησω αν με το ημιμονιμο βερνικη μπορεις να βαλεις τιπς...κ αν οχι γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Το ημιμόνιμο βερνίκι δεν είναι προϊόν χτισίματος όπως το gel και το ακρυλικό. Είναι ένα βερνίκι που στην σύστασή του περιέχει λίγο gel και γι αυτό πολυμερίζεται... Δεν μπορούμε να βάλουμε τιπ γιατί θα το τινάξει...

      Διαγραφή
  11. Σας ευχαριστω πολυ,που μου ειπατε τον λογο,γιατι ειχα ρωτησει κ αλλες κοπελες μου ελεγαν ναι κ αλλες οχι.Εχουν επιχηρησει να βαλουν κ μου ειχαν πει οτι εχει κρατησει αλλα οχι οπως ενα κανονικο gel κ γι αυτο σας ρωτησα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και χρόνια πολλα!
    Θέλω να αφαιρεσω το ημιμόνιμο που εχω εδω και 2 εβδομαδες και δυστυχως λογω των ημερων δε βρίσκω πουθενα ραντεβου..ετσι λεω να το κανω μονη μου..Αναφέρετε οτι το ημιμόνιμο βερνίκι αφαιρείται με καθαρο ασετον...ειναι αυτό που βρίσκουμε στα σούπερ μαρκετ και τα hondos center ; ή πρόκειται για κάτι αλλο;.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kalispera! ithela na se rwtisw, to primer pou xrisimopoioume einai to idio me auto tou gel? euxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπέρα και από μένα! εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορεί να γίνει το ημιμόνιμο πάνω στα δικά μου νύχια που είναι άλλα σπασμένα άλλα φαγωμένα με τα ίδια χρήματα που γίνεται πάνω σε καλοσχηματισμένα νύχια! ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα θα ηθελα να σε ρωτησω το εξεις χρησιμοποιο το chellac tis cnd και κανω κανονικα τα βηματα αλλα μου φουσκονει στο κατω μερος του νιχιου δηλ. στο εξω εξω ευχαρηστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα θα ηθελα να σε ρωτησω το εξεις χρησιμοποιο το chellac tis cnd και κανω κανονικα τα βηματα αλλα μου φουσκονει στο κατω μερος του νιχιου δηλ. στο εξω εξω ευχαρηστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν περασεις απλο βερνικι πανω απο το ημιμονιμο θα αντεξει? η θα λιωσει οπως με το ασετον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε κορίτσια να ρωτησω που είμαι άσχετη κ θέλω να μάθω ..πως ξεχωρίζουμε το ημιμονιμο από το μόνιμο βερνίκι , γράφει τπτ συγκεκριμένο στο βαζακι τους επάνω? Έχει καμία ψωνισει από το lightinthebox έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν τα τζελ του είναι μόνο για μόνιμο κ όχι για ημιμονιμο! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε κορίτσια να ρωτησω που είμαι άσχετη κ θέλω να μάθω ..πως ξεχωρίζουμε το ημιμονιμο από το μόνιμο βερνίκι , γράφει τπτ συγκεκριμένο στο βαζακι τους επάνω? Έχει καμία ψωνισει από το lightinthebox έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν τα τζελ του είναι μόνο για μόνιμο κ όχι για ημιμονιμο! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκτος απο το φουρνακι για να κανω μονη μου ημιμονιμοποσα βερνικια χρειαζομαι;(βασεις primer χρωμα top coat;;;;)και αν ψηνονται ολα και με πια σειρα.Φιλια ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκτος απο το φουρνακι για να κανω μονη μου ημιμονιμοποσα βερνικια χρειαζομαι;(βασεις primer χρωμα top coat;;;;)και αν ψηνονται ολα και με πια σειρα.Φιλια ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Geia sas. Thelo na rotiso stin thesi tou top coat mporoume na topothetisoue betniki clear?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σας :D...εχω αγορασει τον εξοπλισμο για το ημιμονιμο μανικιουρ..πριν αρχισω καθαριζω τα νυχια και χρησιμοποιω μπαφερ..βαζω τη βαση 2-3 στρωσεις του μανο και επειτα γυαλιστικο..καθε φορα το αφηνω στη λαμπα για δυο λεπτα ενω προσεχω να μην ακουμπαει το μανο στα πετσακια..ομως μεχρι τωρα παντα στη δευτερη μερα μου φουσκωνει και τελικα φευγει...μηπως γνωριζετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;ευχαριστω εκ των προτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή