Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

3 προϊόντα που δεν θα ξανά αγόραζα!

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες! Λοιπόν, σήμερα θα σας δείξω τα 3 προϊόντα που δεν θα ξανά αγόραζα! Χωρίς να φλυαρώ ξεκινάω:


1. " Mac" concealer: Προφανώς ήδη καταλάβατε γιατί δεν θα το ξανά αγόραζα το συγκεκριμένο. Πιο μαϊμού δεν γίνεται.. το αγόρασα από το ricardo σε πολύ καλή τιμή, η πωλήτρια ισχυρίζεται πως είναι από ειδική παραγγελία από Αμερική αλλά επειδή ψωνίζω συνεχώς από την Mac και έχω παρακολουθήσει και σεμινάρια στην Mac Θεσσαλονίκης , κατάλαβα ότι είναι φουλ ψεύτικο. Πέρα από αυτό λέω ας το δοκιμάσω μπορεί να είναι καλό αν και μούφα..  ε τίποτα.. χάλια.. η ποσότητα που είχε μέσα είναι κάτω από το μισό και από κάλυψη μηδέν.


2. Sephora fond de teint : Το συγκεκριμένο το αγόρασα όταν είχε 40% αλλά ήταν η απόλυτη απογοήτευση. Αν τα τα προϊόντα sephora μου αρέσουν πολύ , αυτό ήταν χάλια. Πολύ λιπαρό για εμένα και καθόλου καλυπτικό. Επίσης όταν το έβαλα αισθανόμουν πως αν κάποιος με ακουμπήσει θα ξεβάψω. Δεν γινόταν ένα με το δέρμα.. στεκόταν επιφανειακά...


3. Essence super fine eyeliner pen: Αυτό το eyeliner με προβλημάτισε πολύ.. από την μία είχε πολύ καλή μύτη για όμορφο τελείωμα από την άλλη στέγνωνε συνεχώς. Για να το επαναφέρω το τίναζα να κατέβει η μπογιά κάτω αλλιώς δεν έγραφε.. μετά συνειδητοποίησα πως ξεχύλιζε το χρώμα στα χέρια μου. Το δε χρώμα δεν έβγαινε με ΤΊΠΟΤΑ από την  παλάμη μου.. ούτε με υγρό σαπούνι ντεμακιγιάζ, ούτε με απλό ντεμακιγιάζ , ούτε με baby oil, ούτε με οινόπνευμα ... ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ......  η απόλυτη απογοήτευση....


Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά θα χαρώ να ακούσω και την δική σας γνώμη!!
Προς το παρόν σας φιλώ,
Δώρα

7 σχόλια:

  1. Κόλησα με το concealer γιατί το έχω και είναι εξαιρετικό. Βέβαια εγώ έχω το αυθεντικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!
    Μόνο το fond te teint έχω αγοράσει αλλά εμένα μου άρεσε και δεν είχα πρόβλημα με αυτό!Θυμάμαι και εγω με δυσπιστία το είχα αγοράσει-με έκπτωση-αλλά δεν το μετάνιωσα!
    Τα υπόλοιπα δεν έτυχε να έχω δοκιμάσει!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω για το eyeliner!
    Δυο φορές το χρησιμοποίησα και μετά το πέταξα!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. se euxaristw polyyy!!! Elpizw na prolavw na to kanw! filakia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή