Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Mac & Lovie lipsticks review

Γεια σας κορίτσια!! Για σήμερα σας έχω τρία νέα κραγιονάκια να σας δείξω και να σχολιάσω!!
Γενικά η αγαπημένη μου εταιρεία σε κραγιόν είναι η Mac και σχεδόν όλα μου τα κραγιόν είναι από την συγκεκριμένη εταιρεία! Θεωρώ πως είναι πολύ σταθερά και βγαίνουν κατά καιρούς καταπληκτικές αποχρώσεις! Τα σημερινά κραγιονάκια που θα σας δείξω είναι τα δύο από Mac και το ένα από την Lovie, η οποία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σαν εταιρεία! Τα δύο φαίνονται ίδια στην φωτογραφία αλλά γράφουν διαφορετικά!


1. Ruby Woo - Mac: Το ποιο αγαπημένο κόκκινο , το απόλυτο κόκκινο της mac!!! Είναι απόλυτα σταθερό και ματ, έχει μεγάλη διάρκεια και είναι το no 1 σε πωλήσεις όσον αφορά τα κόκκινα κραγιόν της mac.

2. No 50 nude- Lovie: Πολύ απαλή μπεζ απόχρωση. Η χρωματική του απόδοση είναι 90% η ίδια, δεν λέω 100% γιατί στα χείλη γράφει λίγο πιο "χλωμά". Η διάρκειά του είναι ok για την τιμή του. Το μόνο που με απογοήτευσε είναι η μυρωδιά του. Άλλα κραγιόν της συγκεκριμένης εταιρείας που έχω δεν μυρίζουν.. αυτό δεν ξέρω γιατί έτυχε έτσι..

3. Creme d' nude - Mac:  Άλλη μία απαλή nude απόχρωση. Το συγκεκριμένο δεν είναι απόλυτα ματ, γράφει πολύ ωραία και φυσικά έχει τέλεια διάρκεια χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Αν αγαπάς τις nude αποχρώσεις νομίζω πως θα το λατρέψεις!!

Αυτά προς το παρόν από εμένα
σας φιλώ,
Δώρα

8 σχόλια:

  1. exw to creme de nude kai to agapw!!
    kai ta alla 2 fainontai fantastika!!
    p.s..8a xarw na se dw sto blog mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I lovie bgazei wraies apoxrwseis alla meta apo ligo kairo 3erenontai, toylaxiston ta dika moy (4 eixa) moy 3era8ikan se mikro xroniko diastima :(
    Kala MAC den to sizitw exoyn yperoxa kragion!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφίζω καυτό κόκκινο!!! Δεν αμφέβαλα καθόλου πως θα είναι ψηλά στις πωλήσεις!!! Απίστευτη απόχρωση και η αλήθεια είναι πως στα κραγιόν η MAC είναι εγγύηση!!
    Να έχεις ένα όμορφο σ/κο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to mono meionektima pou parathrhsa meta apo 2-3 fores xrhshs einai oti niw8w ta xeilh mou poly stegna... alla san xrwma einai teleio!!

      Διαγραφή
  4. αχ τι καλα και εψαχνα ενα nude κραγιον που να ειναι οικονομικο!! νομιζω θα κανω μια δοκιμη με το lovie! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή