Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Yves Rocher 3 Thes Mousse Exfoliante Demaquillante

Πρόσφατα βρέθηκα σε μία επίδειξη προϊόντων τη Yve Rocher και έκανα κάποιες αγορές! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα καταπληκτικό καθαριστικό προϊόν για το πρόσωπο με συνδυασμό από 3 διαφορετικά είδη τσαγιού και πούδρα από κουκούτσι βερίκοκου!!




Ο λόγος για το 3Thes Mousse Exfoliante Demaquillante της αντιγηραντικής σειράς ντεμακιγιάζ με τη μοναδική φόρμουλα 3 σε 1 που αφαιρεί όλα τα ίχνη του μακιγιάζ. Κάτι περισσότερο από ένα απλό ντεμακιγιάζ, χάρη στις ιδιότητες των τριών αποτοξινωτικών τσαγιών, για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Ντεμακιγιάζ σε βάθος, που απομακρύνει τις τοξίνες από το δέρμα, το προετοιμάζει να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, η αντιγηραντική αποτελεσματικότητα των οποίων ενισχύεται. Τέσσερα ευχάριστα είδη υφής, με ανάλογα ορατά αποτελέσματα νεότητας. 

1. τσάι πράσινο
2. τσάι λευκό
3. τσάι Μαδαγασκάρης
4. πούδρα από κουκούτσι βερίκοκου




Το εφαρμόζουμε με απαλές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί εντελώς, το αφήνουμε 2-3 λεπτά και έπειτα το ξεπλένουμε! Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και έχει μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά!


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την Yve Rocher..??  Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας!

Φιλάκια, Δώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου