Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Garnier Ambre Solaire BB cream / CC Colour Cream Juliette

Καλησπέρα σας!!! Η σημερινή ανάρτηση περιλαμβάνει ένα mini review για 2 σχετικά νέα προϊόντα! Ο λόγος για την περιβόητη Garnier Ambre Solaire BB cream και την νέα ενυδατική CC colour cream της επαγγελματικής εταιρείας Juliette Armand!


  • Garnier Ambre Solaire BB cream: Πρόκειται ουσιαστικά για μια αντηλιακή με χρώμα και όχι για μια χρωματική ενυδατική με αντηλιακά φίλτρα! Και το λέω αυτό γιατί η συγκεκριμένη κρέμα έχει Spf 30 δηλαδή μια πολύ καλή προστασία σε συνδυασμό με makeup και ενυδάτωση χωρίς να είναι λιπαρό το αποτέλεσμα. Το χρώμα της προσαρμόζεται στο δέρμα!
  •  Juliette Armand CC Colour Cream: Εφόσον έχουμε BB θα ήταν κρίμα να μην έχουμε CC. To συγκεκριμένο προϊόν είναι ενυδατική κρέμα πολλαπλών δράσεων με χρωστικές και extra spf 10.  H εταιρεία την συνιστά για καθημερινή περιποίηση και λάμψη σε συνδυασμό με επικάλυψη, βέβαια η απόχρωση είναι μία και "προσαρμόζεται" .. τι να σας πω για εμένα είναι αρκετά σκούρο στο πρόσωπό μου και αυτό δεν με ευχαρίστησε ιδιαίτερα.. κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή σαν κρέμα και μη λιπαρή!


Αυτά για σήμερα!! Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα, θα χαρώ να μου πείτε την γνώμη σας! 
Φιλάκιαα, Δώρα

4 σχόλια:

  1. έχω τη γαρνιερ αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο ποστ και μας έκανες να θέλουμε να την δοκιμάσουμε σύντομα κιόλας! Χαιρόμαστε πολύ που βρήκαμε το blog σου και γραφτήκαμε! Είμαστε οι chicates-σε περιμένουμε στο blog μας και στη σελ μας στο fb.
    Stay in touch
    with love,
    ~chicates~

    ΑπάντησηΔιαγραφή