Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

☀ Essence stuff ☀

Καλημέρα beauty lovers ..!! Ελπίζω να είστε όλοι-όλες καλά!! Σήμερα θα σας δείξω 3 πραγματάκια που αγόρασα από την αγαπημένη Essence! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα περισσότερα προϊόντα της μιας και έχουν πολύ καλή ποιότητα σε σχέση με την τιμή τους!

Τα πραγματάκια μου είναι τα εξής:


1. Mascara I ♥ Extreme: Τι να πω για την συγκεκριμένη μάσκαρα... δεν θα πω πολλά , απλά θα πω ότι την αγοράζω για τρίτη φορά!!!!! Καταπληκτική στον όγκο που δίνει αλλά και στην καμπυλότητα! 



2. Eyebrow designer: πρόκειται για ένα μολυβάκι φρυδιών χρώμα μαύρο. Στο καπάκι του έχει και βουρτσάκι για τα φρύδια ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ο μόνος μου προβληματισμός είναι το πολύ σκούρο χρώμα του γιατί έχω μαύρα μαλλιά και βγαίνει κάπως σκληρό αν δεν το προσέξω, κατά τ' άλλα μια χαρά!


3. Long Lasting eye pencil: Και αυτό το προϊόν το ξανά αγόρασα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την διάρκειά του, μην ξεχνάμε ότι είναι μολύβι.. όχι eye liner.. το 90% το μολυβιών δεν έχουν διάρκεια κ μετά μουντζουρώνουν κάτω από το μάτι. Το συγκεκριμένο είναι πραγματικά πολύ καλό. Είναι μηχανικό και μαλακό! Το χρώμα του φυσικά είναι κατάμαυρο ( Black Fever).


Αυτά ήταν τα νέα πραγματάκια μου!! Εσείς έχετε κάποιο από αυτά..??

xxx Δώρα!!


7 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο αυτά, αλλά φαίνονται μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω χρησιμοποιησει τα συγκεκριμενα αλλα εχω απειρα προιοντα της Essence και με τα περισσοτερα ειμαι απολυτα ικανοποιημενη!

    ellakibeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu omorfa...h mascara fainetai polu kali...exw k gw ena long lasting molubi se ashmi kai to latreuw...opws kai ola ta proionta ths!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια σου!! Το μολύβι φρυδιών θέλω πολύ να το δοκιμάσω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή