Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Golden Rose- Jolly Jewels Nail Lacquer ✿

Γεια σας και πάλι..!! Σήμερα εφόσον ξεκίνησαν και επίσημα οι εκπτώσεις όπως καταλαβαίνετε πήρε φωτιά το πορτοφόλι.. χαχα καθώς λοιπόν ψώνιζα έπεσα πάνω σε ένα κα-τα-πλη-κτι-κό βερνίκι..!!
Πρόκειται για μία νέα σειρά βερνικιών της Golden Rose, την οποία μόλις ανακάλυψα!


To χρώμα που εγώ διάλεξα είναι γαλακτερό και μέσα έχει διάφορα στρασάκια σε πολλά χρώματα και διαφορετικά μεγέθη! Στην φωτογραφία είχα τα νύχια μου κοραλο-ροζ και έβαψα τον παράμεσο με ΜΙΑ μόνο στρώση και μου έδωσε το αποτέλεσμα που πραγματικά ήθελα να δω!!
Η τιμή του είναι στα 3 ευρώ και είναι 10,8 ml οπότε το θεωρώ τέλειο σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που δίνει..  Για να σας πω την αλήθεια έχω δώσει πολλά περισσότερα χρήματα σε επαγγελματικές εταιρείες για να βρω αυτό το εφέ και εν τέλη έκλαιγα τα λεφτά μου!  
Η συγκεκριμένη σειρά βγάζει πολλά χρωματάκια, οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να διαλέξετε την απόχρωση που είναι ιδανική για εσάς!



Αυτά  προς το παρόν !!!  Εσείς το έχετε δοκιμάσει..??
 Περιμένω και μια δεύτερη άποψη!!

Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση , φιλάκιαααα!!!


8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ta Golden Rose ta vriskeis se katasthmata me oikonomika kallyntika typou euromania.. ola ena 1.. stop to shop klp mexri kai se megazi me accesories ta vrhka!! Kane mia ereuna sthn perioxh pou meneis :)

      Διαγραφή
  2. poluuuuuuuu omorfo!!to exw dei kai se alles kopeles kai mou arese! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή