Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Make Up Forever HD Foundation

Καλησπέρα όμορφες! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολυσυζητημένο προϊόν το οποίο είναι από την επαγγελματική εταιρεία Make Up Forever. Πρόκειται για το HD Foundation.
Η αλήθεια είναι ότι άκουγα τα καλύτερα λόγια γι ' αυτό και στην πρώτη ευκαιρία το αγόρασα.


Η πρώτη εικόνα:  Εξαιρετική συσκευασία, βαριά και όχι ψεύτικη. Έχει απλικατέρ και δεν δυσκολεύεσαι να βγάλεις προϊόν.

Εφαρμογή:  Η υφή του είναι ελαφριά κρεμώδης αφήνοντας μία ελαφρία βελούδινη υφή στο τέλος. Δεν βαραίνει το πρόσωπο σε καμία περίπτωση. Απορροφάται αμέσως και δεν στέκεται επιφανειακά στην επιδερμίδα.

Κάλυψη:  Η κάλυψή του είναι μέτρια προς το καλή. Δηλαδή δεν θα το πρότεινα σε κοπέλες με έντονες ατέλειες ή δερματικές παθήσεις όπως ακμή. Δεν είναι προϊόν για camouflage , είναι αρκετά ελαφρύ χωρίς αυτό να σημαίνει μηδενική κάλυψη. Καλύπτει επιθυμητά χωρίς να αισθανόμαστε το δέρμα σαν μάσκα.


Ποιότητα: Η ποιότητα του είναι από τις καλύτερες θεωρώ. To συγκεκριμένο  γράφει τέλεια στον φακό και δεν ασπρίζει στις φωτογραφίες. Δεν είναι τυχαίο ότι στο εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλής εταιρεία ειδικά σε celebrities. Βέβαια στο εξωτερικό έχουν άλλες τιμές .. στην Ελλάδα όλα είναι υπερεκτιμημένα δυστυχώς....

 Σχέση ποσότητας και τιμής:  H ποσότητα του είναι 30 ml και η αρχική τιμή του χωρίς έκπτωση είναι 41,90. Πραγματικά είναι αρκετά υπερεκτιμημένο. Πολύ καλό μεν αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν εταιρείες επαγγελματικές εξίσου καλές ποιοτικά και πιο οικονομικές.  Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα σε περιόδους που έχει το sephora 40% έκπτωση.


Αυτά από εμένα κορίτσια !! Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση φιλάκια!!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review!Είχα σκεφτεί να το αγοράσω αλλά λογο τιμής το απέφυγα!Χαίρομαι που σου άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή