Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Aden Cosmetics

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Χάθηκα λίγο από τον beauty κόσμο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά δεν σας ξεχνώ..
Σήμερα κάνω ένα come back με αγορές από την εταιρεία Aden Cosmetics, η οποία ακούγεται όλο και περισσότερο στα blogs και όχι μόνο!!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

H Αυστριακή εταιρεία ADEN λειτουργεί με επιτυχία πάνω από 15 χρόνια στο χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών.
Σήμερα η ADEN πουλάει καλλυντικά στην Ουγγαρία, τη Σουηδία, Σλοβακία, Ρωσία, Αγγλία, Γερμανία και το δίκτυο πωλήσεών της διευρύνεται με μεγάλη ταχύτητα σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Η ADEN δίνει μεγάλη έμφαση στην καλαισθησία των προϊόντων και την ποιότητα. Απευθύνεται στους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, λόγω της εύκολης χρήσης των προϊόντων και των προσιτών τιμών τους. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ,μολύβια, lip-gloss, make-up σκιές ματιών, blushers, βερνίκια νυχιών, make-up remover, ασετόν και πολλά άλλα προϊόντα που υπόσχονται μεγάλει διάρκεια και ποιότητα. Το διευρυνόμενο φάσμα eyeliners μας και lipliners είναι μοναδικό στην αγορά ! Καθώς και βερνίκια νυχιών σε πολλές αποχρώσεις. Τα προϊόντα αυτά, παρέχουν την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για τη διασφάλιση της τήρησης των κανόνων GMP.
Η ADEN cosmetics ανταγωνίζεται ποιοτικά τις μεγαλύτερες μάρκες καλλυντικών παγκοσμίως. Είναι φιλική προς το περιβάλλον και δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα.

Τα πραγματάκια που αγόρασα τα έχω καιρό αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να σας πω την γνώμη μου για αυτά!
Λοιπόν.. πρόκειται για 2 μολύβια χειλιών , 1 ματιών και ένα long lasting liquid lipstick


Μετά από πολλές δοκιμές μπορώ να πω πως η άποψη μου είναι θετική! Μου άρεσε πολύ η ποιοτητά τους  η διάρκειά τους! Αρχικά το μολύβι των ματιών είναι μαλακό χωρίς όμως να λιώνει. Το θεωρώ ιδανικό για τεχνικές μακιγιάζ όπως γωνία.. σβήνει πολύ ωραία κ έχει αξιοπρεπή διάρκεια.
Τα μολύβια των χειλιών μου άρεσαν κ ώς προς την ποιότητα αλλά κ χρωματικά! Τα συγκεκριμένα χρώματα με βόλεψαν πολύ στα μακιγιάζ μου. Η απόχρωση " toffee" είναι ένα ουδέτερο καφε-ρόζ το οποίο πάει με όλα τα κραγιόν πραγματικά! Και η απόχρωση " cherry"  είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα σκούρο βυσσινί, το οποίο κάνω κ μείξη με άσχετα κραγιόν κ μου δίνει την απόχρωση που θέλω , δλδ να μπορντο-μοβίζει. Τα λάτρεψα πραγματικά .

Τέλος , Το long lasting liquid lipstick no5 ήταν η μεγάλη έκπληξη! Το συγκεκριμένο είναι υγρό lip gloss που στεγνώνει και έχει άπειρη διάρκεια! Πραγματικά δυσκολεύεσαι να το βγάλεις. Μου θύμησε τα lip stains των Sephora.. Αφαιρούνται κατά κύριο λόγο με λάδι, διότι είναι λιποδιαλυτά όπως τα περισσότερα long lasting προϊόντα. Η τιμή του αν θυμάμαι καλά κάτω από 5 ευρώ. Σίγουρα θα αγοράσω κ άλλες αποχρώσεις!!!

Αυτά από εμένα κορίτσια!! Αν έχετε δοκιμάσει κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία που σας άρεσε θα χαρώ να το μοιραστείτε μαζί μου! Μέχρι τότε ...
φιλάκιαααααα!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Φανταστικό χρώμα το lipstick αλλά και στα μολυβάκια! Δεν εχω δοκιμάσει κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρία αλλά φαινεται πολύ ενδιαφέρουσα! :) xx
    Vasiliki, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο blog..μόλις έγινα μέλος..αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου.
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop on your blog: https://www.parfimo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή