Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Περιποίηση προσώπου για μεικτά & λιπαρά δέρματα!!

Γεια σας!! Τι όμορφη μέρα η σημερινή?? Η μέρα μου ξεκίνησε με γυμναστική κ έπειτα με την εβδομαδιαία μου περιποίηση προσώπου , την οποία και θα θα δείξω σήμερα!!! ( ** Προσοχή!! Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι επαγγελματικά της εταιρείας Julliette Armand. Δεν κάνω διαφήμιση και δεν το κάνω για κάποιο σκοπό με τα συγκεκριμένα προϊόντα , απλά είναι τα αγαπημένα μου και δουλεύω με αυτά , γι αυτό και τα προτιμώ!**)

ΒΗΜΑ 1ο: Ξεκινώ το ντεμακιγιάζ μου με το αγαπημένο μου γαλάκτωμα από Julliette Armand. Κάνω κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο με ελαφρύ μασάζ και αφαιρώ το γαλάκτωμα με βαμβάκι ή σφουγγαράκι! Για να επαναφέρω το ph του δέρματος και να πάρω τυχόν υπολείμματα, επιλέγω την τονωτική λοσιόν από την ίδια εταιρεία!



 ΒΗΜΑ 2ο:   Ήρθε η ώρα για ένα καλό peeling!! Εγώ για σήμερα επέλεξα το Dermabration gel ( peeling με μικροκρυστάλλους). Αφού κάνω το peeling προχωράω στο επόμενο βήμα!



ΒΗΜΑ 3ο:   Εφόσον αφαίρεσα τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα μου, θα προτιμήσω μια μάσκα χλωροφύλλης , η οποία έχει καθαριστική και στυπτική δράση και βοηθάει πολύ δέρματα με λιπαρότητα και διεσταλμένους πόρους!

ΒΗΜΑ 4ο: Ένα δώρο στο δέρμα μου!!! Τι άλλο φυσικά από καθαρή βιταμίνη Ε.  Στην αισθητική την βιταμίνη Ε την ονομάζουμε βιταμίνη της ομορφιάς!! Εγώ προτιμώ αμπούλες από το φαρμακείο της οποίες τις σπάω και τις τοποθετώ στο δέρμα μου ( οι συγκεκριμένες είναι και πόσιμες).


ΒΗΜΑ 5ο: Τελειώνουμε με μια ενυδατική oil free! Αν μετά την περιποίηση πρέπει να βγείτε μην ξεχάσετε την αντηλιακή σας, είναι πολύ σημαντικό!! Σας προτείνω την 30spf sun film , είναι μη λιπαρή και έχει λίγο χρώμα!!


Κορίτσια αυτή ήταν η σημερινή μου περιποίηση προσώπου, ελπίζω να την βρήκατε ενδιαφέρουσα! Αν έχετε κάποια απορία αφήστε μου ένα σχόλιο και θα χαρώ να σας απαντήσω!!


Φιλάκια,
Δώρα ❤❤

12 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ και εγώ από αυτή τη μάρκα καθαριστικό προσώπου και scrub και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη! Λίγο ακριβά προιόντα αλλά η ποιότητα και η διαφορά σε σχέση με άλλα φαίνεται.
    xo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Julliette Armand αλλά πολύ θα το ήθελα.... ειδικά αυτά για μεικτή/λιπαρή επιδερμίδα, φαίνονται πολύ ωραία! :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγω αυτα χρησιμοποιω Δωρα.Το μονο που δεν με ενθουσιασε ειναι το ενζυμικο πηλινγκ.Αλλα κατα τα αλλα τα λατρευω ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια στιγμή πρέπει κι εγώ να καθορίσω μια μέρα της εβδομάδας, ως ημέρα περιποίησης.. μέχρι στιγμής στα λόγια μένω!!! Πολύ όμορφα μας παρουσίασες το τι κάνεις!!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Juliette Armand είναι φοβερά έχω το dermabration gel και ένα καθαριστικό αφρό και είναι απλά υπέροχα!! Συν ότι είναι ελληνική εταιρεία!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή