Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Mesauda Lipsticks Review

Γεια σας και πάλι beauty lovers!! Η σημερινή ανάρτηση περιλαμβάνει review από κραγιονάκια της εταιρείας Mesauda Cosmetics. Έκανα τις προάλλες μια παραγγελία καθώς είχαν δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ.
Οι αγορές μου ήταν 3 άκρως καλοκαιρινά και φωτεινά κραγιόν!




Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις αγορές μου καθώς η τιμές της εταιρείας είναι πολύ καλές για επαγγελματικές και η ποιότητά τους εξίσου καλή!  Τα χρώματα όπως βλέπετε στην φωτογραφία γράφουν καταπληκτικά. Σας έχω γράψει πάνω τους κωδικούς αν σας αρέσει κάποιο! Τα δοκίμασα και είναι και πολύ σταθερά. Συγκεκριμένα το φούξια το φόρεσα χτες και δεν έβγαινε από τα χείλη μου με τίποτα. Δεν ξηραίνουν τα χείλη , δεν μυρίζουν άσχημα και έχουν πολύ όμορφη συσκευασία! Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Η εταιρεία:

Τα Επαγγελματικά Προϊόντα Μακιγιάζ και Νυχιών, '' Mesauda '' ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την εταιρία Multi Retail. H Mesauda, ιδρύθηκε την τελευταία δεκαετία στο Μιλάνο της Ιταλίας με αντικείμενο απασχόλησης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο καλλυντικών. Η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας, έχει δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά, έχοντας υψηλή ποιότητα προϊόντων και χρωματική ποικιλότητα σε προσιτές τιμές. Όλα τα παραπάνω έχουν συμβάλει στο να γίνουν τα προϊόντα Mesauda αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης των σύγχρονων γυναικών κάθε ηλικίας.


Αυτά προς το παρόν , τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση
φιλάκιαααα , 
Δώρα!

8 σχόλια:

  1. Wow, είναι υπέροχα και τα τρία!! Όλο λέω δεν θα ξαναγορασω κραγιον και ολο μπαινω σε πειρασμό!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ είναι τόσο τέλεια!!!!πόσο έκαναν;;;όλα μου αρέσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται όλα υπέροχα...το χρώμα τους, η σύσταση όλα!!! με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή